Iskallt

Publicerad 2017-04-14 22:52:26 i Allmänt,

Totalt jäkla iskallt vid kusten idag. Anders började bra med en sprall i första kastet. Mange hade några hugg och jag nötte upp två öringar. Annars frös vi mest hela tiden. Kaffe sveptes mellan kasten och en och annan spontandans bröt ut vid strandkanten.
 
 
 
 

Dobbskeptism

Publicerad 2017-04-09 22:48:12 i Havsöring,

Har under längre tid lidit av en viss dobbskeptism, inte så att jag helt nobbat dobbfisket men jag har varit skeptisk. Har väl aldrig haft den där riktiga känslan för dobbfisket, utan mer haft en känsla av att inte riktigt veta vad jag hållit på med. Har vevat och stannat lite på måfå. Visst har det blivit en och annan öring, men jag har alltid föredragit drag.
 
Idag är jag inte skeptiskt längre, för idag har jag haft mitt första riktiga dobbrace. 10 öringar i håven, 5-6 tappade och en jäkla massa hugg. En otroligt trevlig förmiddag på kusten.
 
 
 

In i mörkret

Publicerad 2017-04-04 22:16:00 i Havsöring,

Kom rätt sent ut till havet idag. Gick lottlös på två platser innan det brakade loss på det tredje. Tappade minst 6 fiskar idag, vet inte riktigt vad jag gör för fel. 4 stycken följde med hela vägen in.
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela